Arlan sauna, yksityisvuoro Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Meistä Catering Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Laskutustiedot Ajankohtaista Kirjaudu

Furuvik Rantasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta asiakaspalvelustamme [email protected] Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä. Furuvikin soutuveneen voi myös vuokrata kesäaikaan 50€ hintaan muutamaksi tunniksi sään salliessa.

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

99€ / 2h saunavuoro aamupäivänä (klo 7-9 / 9-11 / 11.30-13.30 / 14-16)

199€ / 2h saunavuoro ilta-aikaan (klo 16.30-18.30 / 19-21 / 21.30-23.30)

149€ / 3h saunavuoro (klo 7-10 / 10.30-13.30 / 14-17)

249€/ 3h saunavuoro ilta-aikaan (klo 17.30-20.30 / 21-24)

249 € / 6h puolipäivä (klo 9-15)

549 € / 6h puolipäivä (su-to klo 17-22)

649 € / 6h puolipäivä (pe-la klo 17-22)

699€ / 13h kokopäivä (su-to klo 9-22)

799€ / 13h kokopäivä (pe-la klo 9-22)

Lisätunnit 50€ /kpl talviaikaan (1.10.-30.4.) ja 75€/kpl kesäaikaan.

Kellonaikoja voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää kertakäyttöpefletit, vartalon ja hiusten pesuaineet ja normaalin loppusiivouksen. Lämmin palju lisähintana 299€. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu noin 12 henkilöä. Löylyistä voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.

Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin – lämpimillä keleillä. Kylmällä säällä suosittelemme kysymään tarjousta Villa Furuvikin huvilan tiloista, sillä Rantasaunalla ei ole sauna-ja pukeutumistilojen lisäksi muita kiinteitä sisätiloja.

Rantasaunalla on myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä saunomisen löylyjen lomassa. Palju ja sauna meren rannalla - ja vielä pääkaupunkiseudulla - on uniikki yhdistelmä, joka on ehdottomasti koettava!

Rantasaunalla ja Villa Furuvikissa voi juhlia vaikka koko yön! Katetulla patiolla on reilusti istumatilaa sekä hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi 50€:n hintaan.

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme ja Rantasaunalla on jääkaappi ja pakastin ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille.

Saunavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle ja normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on mahdollista vuokrata lisäveloituksesta. Lämmitämme saunan toivottuun kellponaikaan valmiiksi, ellei toisin sovita.


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kesästä talveen, läpi vuoden.

*maanantaisin sekasauna klo 17-22

*tiistaisin naisten sauna klo 17-22

*torstaisin aamusekasauna klo 7-12

Liput 15€/hlö lippukaupasta. Uudistimme verkkokauppaamme ja nyt saunalipun ostaminen on paljon joustavampaa kuin aikaisemmin eli voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan puolen tunnin tarkkuudella. Lippuja myydään maksimissaan kahdeksan kpl / kahden tunnin saunomisaika.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi.

Avoimien sauna- ja uintivuorojen Facebook - event

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat

Terassi

Terassi

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Piha-alue

Piha-alue

Varaa

Varaa