Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Furuvik Rantasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Furuvik rantasauna on käytössä ympäri vuoden ja meillä pääset pulahtamaan mereen kesäisin ja talvisin.

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

*2h yksityiset sauna- ja uintivuorot alkaen 129 €

*Koko päivän sauna- ja uintivuorot alkaen 949€

Lisätunnit alkaen 75€/kpl

Kellonaikoja voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää vartalon ja hiusten pesuaineet sekä normaalin loppusiivouksen. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu noin 10 henkilöä. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisäpukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa myös lukollisia kaappeja arvoesineille. Löylyistä voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.

Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin – lämpimillä keleillä. Kylmällä säällä suosittelemme kysymään tarjousta Villa Furuvikin huvilan tiloista, sillä Rantasaunalla ei ole sauna-, suihkuhuone- ja pukeutumistilojen lisäksi muita kiinteitä sisätiloja.

Rantasaunalla on myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä saunomisen löylyjen lomassa. Palju ja sauna meren rannalla - ja vielä pääkaupunkiseudulla - on uniikki yhdistelmä, joka on ehdottomasti koettava! Paljun saa tilata niin kylmänä kuin kuumana. Kylmä palju viilennetään jääpaloja sisältävällä vedellä, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen joka varauksen yhteydessä. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.

Rantasaunalla ja Villa Furuvikissa voi juhlia vaikka koko yön! Katetulla patiolla on reilusti istumatilaa sekä hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi 50€:n hintaan.

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme ja Rantasaunalla on jääkaappi ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 12 hengen seurueille. Rantasaunalle tuleva vesi on juomakelpoista Helsingin kaupungin vesijohtovettä.

Yli viiden tunnin yksityisvuoroille sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle ja normaali loppusiivous. Huomoittehan, että alle viiden tunnin saunavuoroihin ei sisälly pyyhesettejä. Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata hintaan 5€ / setti. Saunatakki- ja pyyhesetti saunatossuineen 12€ /hlö. Vihdat alkaen 10€.

Lämmitämme saunan toivottuun kellonaikaan valmiiksi, ellei toisin sovita.

Viereinen Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen ympäri vuoden.

Tulo-ohjeet rantasaunalle

TALVIKAUDEN AVOIMET SAUNAVUOROT:

Vuoroja on useamman kerran viikossa. Kurkkaa ajantasaiset vuorot : https://saunat.fi/lippu/villa-furuvik-rantasauna


Ota some-kanavamme seurantaan, niin bongaat tarjoukset ja ylimääräiset saunavuorot:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna


Liput 17€/hlö lippukaupasta. Voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein. Lippuja myydään maksimissaan yhdeksän kpl / kahden tunnin saunomisaika.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa!

Tutustu tiloihimme 360 -videon avulla:


Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai tilausaluksella. Kysy tarjousta tilausaluskuljetuksista asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat

Terassi

Terassi

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Piha-alue

Piha-alue