USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


VARAAMINEN 


Miten teen varauksen?


Voit varata Saunat.fi -tilan nopeiten suoraan verkkokaupasta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected], ja teemme saunatilan varauksen sinulle.


Miten näen varaustilanteen?


Saunat.fi verkkosivuilla jokaisen kohteen kohdalla on oma varauskalenteri, josta näet ajankohtaisen varaustilanteen. 


Miksi tilat ovat eri hintaisia eri päivinä?


Tilamme ovat hyvin kysyttyjä viikonloppuisin, sen vuoksi hintamme ovat hieman kalliimmat perjantai- ja lauantaipäivinä. Arkipäivämme ovat sunnuntaista torstaihin.

Tämän lisäksi olemme jakaneet päivän aamu- ja iltavuoroon. Aamuvuoron ajankohta on klo 9-15 ja iltavuoron klo 17-22.


Kuinka myöhään tiloissa saa olla?

Tämä riippuu hyvin pitkälti tilan sijainnista ja naapurustosta.

Osa saunatiloistamme on varattavissa kellon ympäri. Tilat jotka ovat asutuksen välittömässä läheisyydessä on vuokrattavissa 00-02 asti.

Esimerkiksi Saunat.fi City, Saunat.fi Ruoholahti ja Saunat.fi Tapiola ovat varattavissa aamuun asti.

Mikäli haluat varaukseesi lisätunteja, olethan aina etukäteen yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Miten käytän alennuskoodia?


Jos sinulla on Saunat.fi alennuskoodi, voit käyttää sen varauksen yhteydessä syöttämällä koodin ostoskorissa olevaan alennuskoodikenttään: “Kupongin koodi” ja painamalla "käytä koodi". MAKSAMINEN


Joudunko maksamaan varausmaksun?


Et! Emme peri erillistä varausmaksua.


Miten voin maksaa varauksen?


Mikäli varaat tilan suoraan verkosta, maksu hoidetaan heti varauksen yhteydessä. Valittavanasi on useita eri maksutapoja. Yrityksiä voimme myös laskuttaa, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected].


Milloin saunatilan vuokra pitää olla maksettuna? 


Saunatilan vuokra tulee olla maksettuna aina ennen tilaisuutta.


Joudunko maksamaan siivouksesta?


Et joudu. Tilavuokran hintaa sisältyy normaali loppusiivous. Me siis viemme roskat ja pullot, pesemme pinnat ja hoidamme imuroinnin, pyykit ja tiskauksen. Mikäli siivoajilla menee tilojen siivoukseen normaalia kauemmin, veloitamme siivouksesta 55€/ alkava tunti.


VARAUKSEN PERUUTUS


Voinko peruuttaa varauksen kuluitta?


Vahvistetusta varauksesta veloitetaan aina vähintään peruutuksen käsittelymaksu. Yli 21 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50€. Alle 21 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko varauksen hinta. 


Kuinka varaus perutaan?


Voit peruuttaa varauksen kirjallisesti ottamalla sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]TILAT


Miten pääsen varaamaani tilaan, pitääkö avaimet noutaa jostakin?


Avaimet varaamaasi tilaan löytyvät avainboksista tilan ulkopuolelta. Saat boksin auki koodilla, joka löytyy saapumisohjeista. Saapumisohjeet, jossa on tarkemmat tiedot tilasta ja kuinka pääset perille, lähetetään sähköpostiisi muutama päivä ennen tilaisuutta. Koodi avainboksiin tulee sähköpostiisi kuitenkin vasta 15 minuuttia ennen varauksen alkua. Muistathan palauttaa avaimen boksiin kun poistut tilasta, ja sekoittaa avainboksin koodin lähtiessäsi, kiitos. 


Onko tiloissa astioita tarjoiluun? 


Kyllä on! Jokaisessa saunatilassa on astiasto ja tarjoiluastiasto, jota asiakkaat saavat vapaasti käyttää. Sauant.fi Albertissa ei ole keittiötä, joten siellä käytetään kertakäyttöastioita. Tilassa on jotain kertakäyttöisiä astioita, mutta kannattaa myös itse varata mukaan omia.


Saako tiloissa tupakoida?


Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty! Tupakointi tapahtuu parvekkeella, terassilla tai kiinteistön sisäpihalla. 


Pysäkointimahdollisuudet?


Jokaisen saunatilan lähistöllä on pysäköintimahdollisuudet joko kadun varrella tai parkkihallissa.


Saako tiloihin tuoda omat juomat ja tarjoilut?


Kyllä saa! Autamme mielellämme myös tarjoilujen kanssa, mikäli haluatte tehdä tarjoilutilauksen meidän kauttamme.


Voiko tiloissa kuunnella musiikkia?


Tottakai! Tiloistamme löytyy äänentoistolaitteet, johon voi kytkeä esimerkiksi kannettavan tai kännykän. Lisäksi television kautta on mahdollista kuunnella musiikkia Youtubesta tai Spotifysta.


Löytyykö tiloista Wifi-yhteys?


Kyllä löytyy! Kaikissa tiloissamme on maksuton internet-yhteys.


Onko sauna valmiiksi lämmin kun saavun tilaan?


Ei valitettavasti. Asiakas laittaa saunan päälle itse. Saunan lämpeneminen kestää noin 30-45 minuuttia ja käynnistys on hyvin helppoa!


Mitä jos tahdommekin olla tilassa pidempään?


Se onnistuu, voit ostaa tiloihin lisätunteja ennen varausta tai myös sen aikana! Varmistathan kuitenkin asiakaspalvelusta, että tilaan ei ole tulossa uutta varausta heti perään.


Mistä voin tiedustella löytötavaroita?


Säilytämme tiloihin unohtuneita löytötavaroita 14 vuorokautta. Löytötavaroita voi tiedustella Asiakaspalvelustamme lähettämällä meille sähköpostia, jossa saunatilan nimi, varauksen ajankohta sekä hävinneen tavaran tuntomerkit. Löytötavaroiden käsittelystä veloitamme 25 euroa.

Kirjaudu

Muista minut