Vuokraa Villa Furuvikin huvila kesäjuhliin!

Ajankohtaista • Vuokraa Villa Furuvikin huvila kesäjuhliin!

01.07.2020 • Ajankohtaista

Heinäkuussa on hyvä kerätä rakkaat ympärille ja järjestää juhlat nyt, kun siihen viimein on mahdollisuus!

Villa Furuvikin kauniissa miljöössä vietät juhlat kuin juhlat. Synttärit, polttarit, kesäjuhlat, saunailta, grillijuhlat tai lastenjuhlat, huvila ja sen ympäristö tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.
Huvilan juhlasaliin mahtuu isompikin porukka ja rannan tilaussauna lämmittää, jos sää sattuu tarjoamaan Suomen kesän parhaita paloja. Grillikatoksessa vietät vaikka lettukestit läheisten kesken!

Heinäkuussa olisi ainutlaatuinen mahdollisuus juhlia Villa Furuvikissa tarjoushinnoilla. Voit vuokrata pelkän huvilan, tai yhdistää iltaan muutaman tunnin saunomisen tai rennon grillailun grillikatoksessa. Pelkän pihapiirin vuokraaminenkin onnistuu vaikkapa lastenjuhlia varten. Pihapelit viihdyttävät juhlijoita ja trampoliini odottaa niin pieniä kuin vähän isompiakin vieraita.

Tiloihimme on mahdollista tuoda omat ruoat ja ja omat juomat, mutta voit myös tilata pitopalvelun meidän kauttamme ja keskittyä yhdessäoloon ja juhlimiseen. Meidän kautta järjestyvät niin lounaat, kahvitukset, grillimenut kuin illallisetkin.

Huvilan terassin merinäköala Hevossalmen kauniisiin maisemiin on mahtava, ja pihapiirissä mahtuu juhlimaan turvavälit pitäen isommallakin porukalla.  Huvilan keittiössä on tilaa esivalmistella vaikka grilliruokia ja keittiöstä löytyy tietenkin myös kylmäsäilytystilat virvokkeille. Kiireetön lomatunnelma on taattu, sillä Villa Furuvikissa voitte jatkaa juhlia vaikka yömyöhään!

Huvilan pihapiirin läheisyydestä lähtevät pitkospuut Jollaksen rämeelle. Alue on luonnonsuojeltu ja maagisen upea. Meidän kauttamme on myös mahdollista järjestää ohjattua ohjelmaa esimerkiksi virkistyspäivään tai tiimipäivään. Räätälöimme paketit aina asiakkaan toiveiden mukaan, voit kysyä lisätietoja ja lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen [email protected]

Tässä heinäkuun tarjouksemme tilojen vuokrauksesta, kysy lisää asiakaspalvelustamme niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Villa Furuvik, huvilan alakerran vuokraus alkaen 100€/h
Huvilavarauksen yhteydessä grillikatos 100€/4h ja rantasauna 199€/3h
Grillikatos 4h + rantasauna 2h, alkaen 349€
Huvilan piha-alueen käyttö sisältäen pihapelit ja trampoliinin käytön, 50€/h

Kysy tarjousta myös pitopalvelusta! Lounaat alkaen 16€/hlö, grillimenut alkaen 36€/hlö, illalismenut alkaen 30€/hlö. 

Helpompaa ei kesäjuhlien järjestäminen voi olla. Kerää siis porukka kasaan ja vietä ikimuistoiset juhlat Villa Furuvikissa!

Ps. Avoimet ovet taas maanantaina klo 15:30-18. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme!

Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut