Toukokuun viikonlopputarjous

Ajankohtaista • Toukokuun viikonlopputarjous

04.05.2020 • Uutiset

Kevät täynnä tarjouksia!

  Vappu on vietetty, toukokuu starttasi täysillä käyntiin ja kohta onkin jo kesä. Jotta kesä saapuisi vielä vähän nopeammin, päätettiin Saunat.fi:llä kehitellä ajan kuluksi jotain tekemistä ajan kuluksi (saunomiseen liittyen tietenkin).  Nyt siis kaikissa  Saunat.fi -saunatiloissa neljän tunnin saunavuorot hintaan 300€ kaikkina toukokuun viikonloppuina. Koska yli 10 henkilön tilaisuudet eivät ole vielä sallittuja, tarjoamme saunavuoroja pienemmille porukoille kohtuulliseen hintaan.  Saunat.fi saunatilat tarjoavat lukemattomia helppoja mahdollisuuksia ottaa irtiotto arjesta. ☀️? Voit esimerkiksi aloittaa viikonlopun järjestämällä maukas brunssi upeassa miljöössä Helsingin ytimessä. Varaamalla saunatilan illaksi, pääset rentoutumaan viikon päätteeksi löylyjen merkeissä, ja voit vaikka woltata tai noutaa lähiravintoloista kätevästi iltapalan suoraan saunalle. Kaikista tiloista löytyy keittiö ja astiasto, sauna, rennot ja viihtyisät oleskelutilat ja wifi.

Tarjouksen tarkemmat tiedot

Tarjous koskee neljän tunnin saunavuoroja seuraavissa aikasloteissa Sauna Ruoholahti sijaitsee hyvällä sijainnilla Helsingin Ruoholahdessa.
  • 9-13
  • 14-18
  • 19-23
Saunavuoron hinta on 300€. Tarjous koskee toukokuun perjantai- ja lauantaipäiviä. Hintaan sisältyy normaali loppusiivous, tuothan omat pyyhkeet ja laudeliinat. 

Toimi näin jos haluat saunoa toukokuun viikonloppuina edullisesti ?

  1. Tutustu saunoihin ja valitse mieleisesi.
Saunat.fi Roba (allas toistaiseksi pois käytöstä) Saunat.fi City  Saunat.fi Lauttasaari  Saunat.fi Punavuori  Saunat.fi Tapiola  Saunat.fi Siltasaari (allas toistaiseksi pois käytöstä) Saunat.fi Ruoholahti  2. Osta haluamasi haluamasi saunan verkkokaupasta toukokuun viikonlopputarjous -saunavuoro, ja ilmoita ostovaiheessa kommenttikenttään toive päivämäärästä. Voit myös varmistaa vapaat ajat asiakaspalvelusta osoitteesta [email protected], ja varata vuoron verkkokaupasta.   

Kolmen tunnin saunavuoro arkipäivisin hintaan 149€!

Oletko jo bongannut myös muut kevään saunatarjoukset? Nyt myös varattavissa kolmen tunnin saunavuoro huippuhintaan 149€ /vuoro.Sauna Siltasaari on monipuolinen tilaussauna, joka sopii erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Siltasaari on loistava paikka järjestää muun muassa synttärit, polttarit, häät, rippijuhlat, valmistujaiset, kokoukiset, tiimipäivät, pikkujoulut ja muut tilaisuudet. Tarjous koskee su-to varauksia. Tarjoushintaan ei kuulu pyyhkeet eikä laudeliinat, joten muistathan ottaa omat mukaan. Tarjous voimassa 31.5.2020 saakka.   Tarjous kolmen tunnin saunavuoroista koskee seuraavia tiloja: Saunat.fi City  Saunat.fi Lauttasaari  Saunat.fi Punavuori  Saunat.fi Tapiola  Saunat.fi Ruoholahti  Tutustu tiloihin, osta kolmen tunnin saunavuoro verkkokaupasta ja ilmoita kommenttikentässä varauksen päivämäärä ja kellonaika. Voit myös tiedustella vapaita aikoja asiakaspalvelusta osoitteesta [email protected] ja ostaa vuoron verkkokaupasta.   Psst. Muistetaan vielä saunoa pienemmissä porukoissa ja terveenä. Lämpimästi tervetuloa!
Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut