Hyvää syntymäpäivää kaksivuotias Saunat.fi!

Ajankohtaista • Hyvää syntymäpäivää kaksivuotias Saunat.fi!

21.04.2020 • Uutiset, Yleinen, Blogi

??Saunat.fi 2v ??

Tällä viikolla Saunat.fi juhlii 2v synttäreitään. Vaikka viime aikoina on tuntunut siltä ettei aihetta juhlaan juuri ole, on nyt todellakin pysähdyttävä fiilistelemään tähänastista taivalta. Huhtikuussa 2018 starttasimme toiminnan yhdeksän kaupunkisaunan voimin  ja meno oli heti lujaa. Melko pian huomattiin, että me suomalaiset osaamme yhdistää saunomisen lähes mihin vain. Voisi melkein kahden vuoden perusteella sanoa että aina on hyvä syy saunoa! 

Minkä kunniaksi sauna on lämmennyt?

Vuodet ovat pitäneet sisällään upeita hetkiä, onnistumisen tunteita ja paljon hienoja kohtaamisia. Juhlittu on lukemattomat häät, syntymäpäivät, valmistujaiset, polttarit ja varpajaiset. Näiden lisäksi on juhlittu vaatimattomasti elämää, kesää, uuttavuotta, syksyä, ystäviä ja unelmien saavuttamista.  Tiloissa on ruodittu myös elämän ja kuoleman kysymyksiä kokousten ja palavereiden merkeissä. Kun on haluttu vaihtelua omaan tuttuun ja turvalliseen toimistoympäristöön, on Saunat.fi-tilat toimineet luovana etätyöympäristönä. Voiko esimerkiksi tehokkaalle työpäivälle tai tärkeälle palaverille on parempaa päätöstä kuin saunominen?  Edellä mainittujen lisäksi tiloissa on kuvattu lukemattomia mainoksia, kamppanjoita sekä elokuvia ja sarjoja. Tilaisuuksien laajaa kirjoa yhdistää erityisesti yhdessä olo. Telkkua katsellessa saatatkin bongata tuttuja paikkoja kun oikein tarkasti katsot.  Mielen rauhaa ei suo unohtaa, sillä tiloissa on järjestetty myös erilaisia retriittejä, mindfulness-harjoituksia ja joogaa. Rapatessa on myös roiskunut mutta paljon on opittu. Saunat.fi kiittää kuluneestakin vuodesta kaikkia yhteistyökumppaneita, timanttista ja joustavaa tiimiä ja mahtavia asiakkaita.  

Arvonta

Syntymäpäivien kunniaksi arvomme Facebookin puolella kahdelle onnekkaalle kolmen tunnin saunavuoron omavalintaiseen Saunat.fi-saunaan keväälle. Osallistu arvontaan tägäämällä mieleisesi Saunat.fi-saunatila arvontapostaukseen, ja voit voittaa huushollisi kanssa saunavuoron tägäämääsi saunaan.  Koronavirus-tilanteen vuoksi suuremmat kokoontumiset on kielletty. Noudatetaan hallituksen suosituksia järjestämällä suuremmat bileet myöhemmin. Kilpailuun voi osallistua sunnuntaihin 26.4.2020 asti ja palkinnon voi lunastaa toukokuun 20.päivään saakka. Linkki Saunat.fi Facebook-sivuille ja arvontaan. Ainutlaatuinen mahdollisuus tämä on sinulle, joka et omista omaa saunaa tai jonka taloyhtiön sauna on poikkeustilateesta johtuen suljettu. Osallistumalla arvontaan sinulla on mahtava tilaisuus päästä nauttimaan arjen luksusta löylyjen merkeissä.

Tutustu Saunat.fi-saunoihin:

Saunat.fi Roba (huom. allas pois käytöstä) Saunat.fi City  Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori   Saunat.fi Tapiola  Saunat.fi Siltasaari (huom. allas pois käytöstä) Saunat.fi Ruoholahti    Alkuvuosi ja koronavirus on osoittanut että elämä osaa yllättää toden teolla. Koitetaan kuitenkin suunnistaa eteenpäin kokemusta vahvempana. Toivottavasti nähdään pian löylyjen merkeissä. ??
Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut