Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki 15


Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle. Saunassa on puulämmitteinen kiuas, jossa on kehutut ja ihanan lempeät löylyt.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta. Uimalaituria tai uimaportaita ei vielä ole. Suosittelemme uimakenkiä mukaan, niin uimaan pääsy onnistuu mukavammin saunan läheiseltä pieneltä rantakaistaleelta.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita.

Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.

Yleiset saunavuorot:

Kesäkauden 2023 yleiset saunauorot starttaavat su 23.4.

Torstaisin:

18:00 - 20:00 Naisten sauna

20:00 - 22:00 Sekasauna

Sunnuntaisin:

16:00 - 18:00 Sekasauna

18:00 - 20:00 Sekasauna

20:00 - 22:00 Naisten sauna (alkaen 7.5.)

Mikäli jollekin vuorolle, ei ole yhtään ostettua lippua tuntia ennen vuoron alkua, se peruutetaan.

Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu.

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Varaa

Varaa