Lippu Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki


Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle. Saunassa on puulämmitteinen kiuas, jossa on ihanan lempeät löylyt.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta tai kalliolta. Uimalaituria ei vielä ole.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita. Kysy lastenlippua (6€) erikseen. Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.

Perhesaunavuoro on varattu perheille. Vuoroon mahtuu kerrallaan enintään kaksi perhettä. Yhdellä perhelipulla pääsee max. 2 aikuista + max. 4 lasta. Jos haluat varata koko vuoron omalle perheelle, osta kaksi lippua.

Yleiset saunavuorot:

Tiistaisin:

18:00 - 19:00 UUTUUS! Perhesauna

19:00 - 20:30 Naisten sauna

20:30 - 22:00 Sekasauna

Keskiviikkoisin:

18:00 - 19:00 UUTUUS! Perhesauna

19:00 - 20:30 Sekasauna

20:30 - 22:00 Naisten sauna


Tarkasta myös Wuorion facebook-sivut ja tapahtumakalenteri ja pääset seuraamaa mitä kaikkea Villa Wuoriossa tapahtuu:

https://www.facebook.com/villawuorio

https://saarenoma.fi/villawuorio/events/

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Varaa

Varaa