WNTR Sauna by Kesärafla

Pallarintie 17, 96600 Rovaniemi 30


Suuntaa talvella Rollon parhaisiin löylyihin ja pulahda Kemijoen viileään veteen! Legendaarinen Kesärafla Sauna laajentaa toimintaansa: tänä talvena Kemijoen rannalla sijaitseva sauna kulkee nimellä WNTR Sauna, joka on Rovaniemen olohuone pohjoisen tunnelmasta nauttiville paikallisille sekä matkailijoille.

WNTR Saunan sydän on suuri puulämmitteinen sauna, eikä sitä turhaan ole tituleerattu Rovaniemen parhaaksi löylypaikaksi! Saunomaan mahtuu kerralla jopa 35 henkilöä. Saunan yhteyteen on avattu avanto, alueella on tulistelumahdollisuus ja saunalta on mahdollista ostaa ruokaa ja juomaa nautittavaksi saunan oleskelutilaan. Naisille ja miehille on omat pukeutumis- ja suihkutilat.


  • sisäänpääsymaksu: 24 € /hlö, sis. saunan, avannon, tulistelupaikan käytön sekä Lapland Hotels -tossut. 12 € /4-12-v. lapsi.
  • Aukiolot: ke-su klo 15-21. Saunakäynnin kesto on maksimissaan 1,5 tuntia.
  • Lapset ovat tervetulleita saunavuoroille klo 15 - 18 välisenä aikana.
  • Alueella on anniskeluoikeudet, joten omien eväiden ja juomien nauttiminen ei ole sallittua.
  • Osta 10 kerran sarjakortti WNTR saunan yleisille saunavuoroille täältä

Unisex-saunassa saunotaan uima-asuissa. Varustauduthan pyyhkeen lisäksi uima-asulla, vaikka et avannossa kävisikään. Vuokraamme myös uikkareita ja pyyhkeitä, mikäli sinulla ei ole omaa.

Sauna sijaitsee aivan Ounasvaaran hiihtokeskuksen vieressä Kemijoen rannassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Ravintola ja sauna löytyvät Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin pihapiiristä rannasta.

Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta saunasta, avannon viileydestä, porogulassin lämmöstä sekä hyvien juomien makumaailmoista!

www.laplandhotels.com

Yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected] Puhelin: 016-323 4100


Varaa


Kirjaudu

Muista minut