WNTR Sauna by Kesärafla

Pallarintie 17, 96600 Rovaniemi 30


Kiitos kaikille WNTR Saunan kävijöille!

Talvikausi on nyt päättynyt ja avaamme saunan seuraavan kerran Kesäraflan yhteyteen kesäkuun alussa. WNTR Sauna on jälleen avoinna marraskuussa 2024.


Suuntaa talvella Rollon parhaisiin löylyihin ja pulahda Kemijoen viileään veteen! Legendaarinen Kesärafla Sauna laajentaa toimintaansa: tänä talvena Kemijoen rannalla sijaitseva sauna kulkee nimellä WNTR Sauna, joka on Rovaniemen olohuone pohjoisen tunnelmasta nauttiville paikallisille sekä matkailijoille.

WNTR Saunan sydän on suuri puulämmitteinen sauna, eikä sitä turhaan ole tituleerattu Rovaniemen parhaaksi löylypaikaksi! Saunomaan mahtuu kerralla jopa 35 henkilöä. Saunan yhteyteen on avattu avanto, alueella on tulistelumahdollisuus ja saunalta on mahdollista ostaa ruokaa ja juomaa nautittavaksi saunan oleskelutilaan. Naisille ja miehille on omat pukeutumis- ja suihkutilat.

Unisex-saunassa saunotaan uima-asuissa. Varustauduthan pyyhkeen lisäksi uima-asulla, vaikka et avannossa kävisikään. Vuokraamme myös uikkareita ja pyyhkeitä, mikäli sinulla ei ole omaa.

Sauna sijaitsee aivan Ounasvaaran hiihtokeskuksen vieressä Kemijoen rannassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Ravintola ja sauna löytyvät Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin pihapiiristä rannasta.

www.laplandhotels.com

Yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected] Puhelin: 016-323 4100


Varaa


Kirjaudu

Muista minut