Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Saunat.fi Viides linja Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Furuvik Rantasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kesästä talveen.

Tulo-ohjeet rantasaunalle

TALVIKAUDEN AVOIMET SAUNAVUOROT:

Liput 15€


SEKASAUNAVUOROT

Ma klo 14 - 22

Ke klo 10 - 22

NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti klo 14 - 22

To klo 12 - 22


Voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein. Lippuja myydään maksimissaan kahdeksan kpl / kahden tunnin saunomisaika.


HUOM! Seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa saat heti tietoosi myös erityisaukioloajat ja lisävuorot!


Huom! Sarjakorttilaiset - varaattehan paikkanne olemalla yhteydessä mailitse [email protected] Katsothan etuäkäteen sopivan saunavuoron osoitteesta https://lippu.saunat.fi. Mainitse mailissa toivomasi saunomispäivä, kellonaika, henkilömäärä sekä Lippukaupan- tai Offerilla lahjakortin sarjanumero. Huomoittehan, että saunavuoromme ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti. Mikäli sinulla on sarjakortti, suosittelemme varaamaan useamman käynnin samalla viestillä. Huomioittehan, että vastaamme viesteihin pääsääntöisesti arkena virka-ajan puitteissa.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta asiakaspalvelustamme [email protected] Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä. Furuvikin soutuveneen voi myös vuokrata kesäaikaan 50€ hintaan muutamaksi tunniksi sään salliessa.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki
Varaa