Furuvik Rantasauna

5 Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT, Liput alk.18 €, lapset alle 12v. 8€

Lippu pitää ostaa etukäteen verkkokaupasta, lippuja on rajoitetusti myynnissä per vuoro.

Furuvikin rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kesäisin ja talvisin. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan tusinan verran saunojia. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisää pukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa on myös lukollisia kaappeja arvoesineille. 

Vartalon ja hiusten pesuaineet sekä pukuhuonevaunun hiustenkuivain, hiustenhoitotuotteet sekä ihovoiteet ovat saunojien käytössä. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Saunalta voi lainata veloituksetta uima-asuja, avantosukkia ja -hanskoja sekä sandaaleita. Tuothan oman pyyhkeen ja istuinalusen mukanasi. Voit tarvittaessa vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi paikan päältä. Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita MobilePaylla tai käteisellä.

SAAPUMISOHJEET RANTASAUNALLE


Avoimia sauna- ja uintivuoroja on viikon jokaisena päivänä

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.SEKASAUNAVUOROT

Ma & ke klo 09 - 21

Pe, la ja su klo 9 - 21


NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti ja to klo 09 - 21

Mikäli vuorolla on täyttä, kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle, sillä paikkoja vuoroille vapautuu silloin tällöin. Tulet saamaan vapautuneesta vuorosta sähköpostin. Huomoithan, että ko.viesti menee kaikille jonotuslistalla oleville ja nopein vuoron varaaja saa paikan.

Rantasaunan avoimille vuoroille myydään myös 5 ja 10 -kerran sarjakortteja sekä lahjakortteja. Sarjakortit on ostettavissa verkkokaupastamme. Meillä käy myös epassin ja Smartumin edut!

Saunavuoromme ovat hyvin suosittuja, joten saavuthan paikalle vasta, kun varaus alkaa, olethan valmis saunasta ja pesuhuoneesta viimeistään 15 min ennen vuoron loppua ja valmiina pukeutuneena vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja myös seuraavat saunojat pääsevät aloittamaan vuoronsa ajallaan.


Tervetuloa Furuvikin rantasaunalle!

  1. Saunalippu tai saunavuoro tulee olla ostettuna etukäteen Saunat.fi -verkkokaupasta 
  2. Rantasaunalle saavuttaessa ei tarvitse erikseen ilmoittautua
  3. Tulethan vuorolle vasta, kun vuorosi alkaa 
  4. Olethan valmis sauna- ja suihkutiloista viimeistään 15 min ennen vuoron päättymistä ja pukeutuneena vuoron päättymiseen mennessä
  5. Vaatteet voi vaihtaa rantasaunalla tai pukuhuonevaunussa
  6. Lukollisia lokeroita on pukuhuonevaunussa
  7. WC -tilat sijaitsevat yläpihalla Pihasaunan kyljessä vasemmalla, katso kartta
  8. Soitathan, mikäli huomaat tiloissa tai ympäristössä jotain poikkeavaa tai jos sinulla herää kysyttävää

Hyviä saunahetkiä Furuvikissa!


SIIRTO- JA PERUUTUSEHDOT 

Ostettuja saunalippuja ei voi palauttaa, mutta Varaaja voi halutessaan siirtää ostamansa lipun/-t toiselle henkilölle tai toiselle ajankohdalle. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä viimeistään 72 tuntia ennen vuoron alkamista varausvahvistuksessa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Siirron yhteydessä tulee myös olla ilmoitettu ajankohta, jolle vuoro halutaan siirrettävän ja millä nimellä lippuvaraukset oli tehty. Mikäli uuden vuoron hinta on eri kuin alkuperäinen, veloitamme erotuksen, mutta emme hyvitä mahdollista edullisempaa hintaa. 

Peruutusehto koskee kaikkia verkkokaupassa myynnissä olevia lipputyyppejä ja tuotteita. 

Ota some-kanavamme seurantaan, niin saat tietoa tarjouksista ja ylimääräisistä saunavuoroista:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna

Mikäli sinulla on avoimiin saunavuoroihin liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai puhelimitse 044 989 3454.Kirjaudu

Muista minut