Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki 15


Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle. Saunassa on puulämmitteinen kiuas, jossa on kehutut ja ihanan lempeät löylyt. Uimaan pääsee suoraan saunan edestä uimaportailta.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita.

Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.


Yleiset saunavuorot:

Torstaisin:

18:00 - 20:00 Sekasauna

20:00 - 22:00 Naisten sauna

13.6. alkaen Wuorion Rannan ulkolavalla on torstaisin myös livemusiikkia ja sinne on mahdollisuus varata venekuljetus Helsingin keskustasta. Katso Torstai Live artistit ja ohjelma tapahtumakalenteristamme.


Sunnuntaisin:

16:00 - 18:00 Sekasauna

18:00 - 20:00 Naisten sauna

20:00 - 22:00 Sekasauna


Hyvän Olon Maanantait

Villa Wuoriossa vietetään maanantaisin Hyvän Olon Iltaa. Klo 18-19:30 on palauttava, rentouttava tai voimaannuttava ohjattu tunti (joka maanantaille on oma ohjelmansa) ja sen jälkeen on mahdollista saunoa ja pulahtaa uimaan. Hyvän Olon saunavuorot on ensisijaisesti tarkoitettu Hyvän Olon illan ohjaukseen osallistuville, mutta on vuoro on avoin kaikille, mikäli tilaa on. Katso Hyvän Olon Iltojen ohjelma tapahtumakalenteristamme.


Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu. Varaustilanteen mukaan yleisövuoroja saatetaan avata myös muille päiville.


Lisäpalvelut:

SUP-laudan vuokrausmahdollisuus saunavuoron yhteydessä. Ota yhteyttä https://www.facebook.com/wuoriosup

Venekuljetukset Wuoriolle. Ota yhteyttä: Robert Castrén, Helsinki Odyssey Oy, 0400 437 804


Mikäli varaukseenne tulee muutoksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 040 737 9419.


Varaa


Kirjaudu

Muista minut