Kannonnokka

Grottabackantie 57, 06500 Porvoo 16


Kannonnokan Kallionkolo

Kannonnokassa pääsee nauttimaan kallioon louhitun Kallionkolo-saunan lempeistä löylyistä. Kallionkolo on pitkään kosteissa löylyissä viihtyvän paratiisi. Lämpötila saunassa on n.60 astetta ja moni saunoja viihtyykin saunassa pitkiä aikoja. Kallionkolo ei ole ”vain sauna”, se on elämys jossa nautitaan pitkään ja viipyillen.

Yleiset vuorot ja ohjatut saunarentoutukset:

Sauna+kylmäpalju aikuiset 18€-20€/hlö, lapset alle 12v 7€/hlö.


Ohjattu saunarentoutus 25€/hlö* --> lue alempaa lisää!

Rentoutuksia jälleen syksyllä


Hyvä tietää:

Mukaan oma pyyhe. Sekasaunavuoroilla toinen pukutiloista on muutaman kymmenen askeleen päästä saunasta joten voit ottaa halutessasi mukaan tossut, meiltä löytyy myös tossuja lainaksi. Paikan päältä löytyy pesuaineet.

Huomiothan että saunoja ja pesutiloja on vain yksi. Sekasaunavuoroilla löytyy erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Nappaathan siis uikkarit mukaan! Kouluikäiset tytöt saunovat naisten vuorolla ja kouluikäset pojat miesten vuoroilla. Sekasaunavuoroilla pukuhuonejaottelu samoin periaattein. 

Toivomme että otatte mukaan oman laudeliinan jotta voimme vähentää kertakäyttöisten laudeliinojen käyttöä ja näin vähentää syntyvää jätettä. Mikäli laudeliina unohtuu, saat sellaisen pyytämällä henkilökunnaltamme.


MUUTA

Hiljaiset vuorot

Valikoimastamme löytyy toisinaan myös hiljaisia vuoroja (lukee lipun kohdalla). Kyseiset vuorot eroavat muista vuoroista siten että löylyhuone pyritään pitämään keskustelusta vapaana, hiljaisena tilana.

*Saunarentoutukset

Saunarentoutuksessa saunan mieto lämpö ja joogaan sekä pilatekseen pohjautuvat yksinkertaiset liikkeet purkavat kehon jännitystiloja sekä rentouttavat mieltä. Sen avulla selkäranka, nivelet ja lihakset notkistuvat ja vahvistuvat samalla kun ajatukset lepäävät. Saunarentoutuksella on syvärentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Se voi myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua. Liikkeet tehdään istuen saunanlauteilla hengitykseen keskittyen. Hinta 25€/hlö. Ohjauksen kesto n.40minuuttia.

Ohjeita saunarentoutukseen tulevalle: Vaatteiksi joko kevyet, hengittävät urheiluvaatteet tai mukava uima-asu. Mukaan laudeliina, hikipyyhe ja juomapullo. Vältä raskasta ruokailua 1,5-2h ennen saunajoogaa, juo vettä ennen ja jälkeen harjoituksen. Rentoutuksen jälkeen voit peseytyä pikaisesti pesutiloissamme niin halutessasi (kokonaisaika vuorolle on 1h).

Varaa paikkasi valitsemalla haluamasi päivämäärä ja valitse valikosta Saunarentoutus.


Löydät lahjakortit yleisövuoroille seuraavista linkeistä:

Lahjakortti 1 henkilö 18€

Lahjakortti 2 henkilöä 36€


Lisätietoja [email protected] / +358449017639

Ota myös tilit seurantaan Instagramissa ja Facebookissa: @kannonnokka


Saunan varustus:

Varaa


Kirjaudu

Muista minut