Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Meistä Catering Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Ajankohtaista Kirjaudu

Villa Furuvik

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


Helsingin Laajasalon Jollaksessa meren rannalla sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö. Villa Furuvik sijaisee vain reilun 10 kilometrin päästä Helsingin rautatieasemalta – ajoaika keskustasta autolla on noin 20 minuuttia. Furuvikiin voi saapua myös julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Villa Furuvikin alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, idyllisestä pihasaunasta sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa merenranta. Furuvikissa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: häät, karonkat, kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, syntymäpäivät, kaste- tai nimiäistilaisuudet, valmistujaiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet, kauden päättäjäiset tai vaikkapa ystäväporukan illanistujaiset.

Huvilan alue ja pihapiirin rakennukset soveltuvat myös erinomaisesti kuvauskäyttöön. Furuvikin juhlasaliin mahtuu istuvalle illalliselle noin 80 vierasta. Kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön tilaisuuksia. Huvilan huoneita vuokrataan vuoden ympäri pienemmillekin porukoille esimerkiksi tiimipäivään tai pieneen minilomaan arjen keskellä. Rantasaunaa, pihasaunaa sekä grillikatosta on mahdollista vuokrata joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen.

Tiloihin on sallittua tuoda omat juomat ja ruoat, mutta jos haluat päästä helpolla, voit tilata tarjoilut myös meidän kauttamme. Teemme yhteistyötä paikallisten catering -yritysten kanssa ja meiltä löytyy yhteydet myös erilaisten elämyspalveluiden tarjoajiin, joten tarvittaessa myös ohjelman järjestäminen onnistuu. Myös venekuljetus isommallekin porukalle on järjestettävissä kätevästi kauttamme.

Voit kysyä tarjousta toivomastasi paketista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 0400 485 425. Räätälöimme juuri teille sopiva kokonaisuus! Järjestämme huvilalla avoimet ovet vähintään kerran kuukaudessa. Avoimissa ovissa pääset tutustumaan tiloihimme ja juttelemaan meidän kanssamme toiveistanne. Tulevat avoimet ovet näet tästä linkistä. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tarjoamiimme palveluihin!

Uniikki juhlatila lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta!
Villa Furuvikin ihastuttava miljöö tarjoaa puitteet monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin polttareista firman virkistyspäiviin.

Villa Furuvikin huvila on Laajasalon vanhin rakennus ja ympäristö koostuu neljästä 1800 -luvun historiallisesta rakennuksesta; vuokrattavasta huvilan juhlatilasta, rantasaunasta, pihasaunasta sekä asuinkäytössä olevasta portinvartijan talosta. Kaikki vuokrattavat tilat ovat ympärivuotisessa käytössä ja niitä on mahdollista vuokrata erikseen, tai yhdistellä sopivaksi paketiksi. Voit siis yhdistää huvilan vuokraukseen esimerkiksi rantasaunan tai grillikatoksen käytön tai vuokrata vaikka pelkän pihasaunan majoitustiloineen. Vuokratilat ja sopiva paketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huvilan kokonaispinta-ala on 380m2 ja iso juhlasali on kooltaan noin 90m2.
Alakerrassa on kuusi huonetta ja keittiö, yläkerrassa on keittiö ja kahdeksan pienempää huonetta. Alakerrassa on pöydät ja tuolit noin sadalle hengelle jotka on helppo järjestää juuri niinkuin haluaa. Verannalta pääsee terassille jossa on useampia pöytäryhmiä ja pieni huvimaja.

Kaikissa tiloissamme omat ruoat ja omat juomat ovat sallittuja, mutta saat tilattua pitopalvelun helposti myös meidän kauttamme. Teemme yhteistyötä hyväksi havaittujen ja luotettavien catering-yritysten kanssa, joten voit huoletta jättää tarjoilut meidän hoidettavaksi. Myös tarjoiluhenkilökunta ja astiat järjestyvät helposti meidän kauttamme.
Teemme myös yhteistyötä paikallisten elämyspalveluiden tarjoajien kanssa, joten mikäli kaipaat ohjelmaa tilaisuuteesi, älä epäröi kertoa toiveistasi. Huvilan ympäristö tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisen ohjelman järjestämiseen luontopoluista perinnesaunotuksiin.

Meille pääsee kätevästi omalla autolla, ajomatka Helsingin keskustasta taittuu noin kahdessakymmenessä minuutissa ja parkkipaikkoja löytyy reilusti. Paikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, pyöräillen tai vaikka omalla veneellä!

Pyydä tarjous tilojen vuokraamisesta ja cateringista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Videotykki

Videotykki

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Astiasto 50 henkilölle

Astiasto 50 henkilölle

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Varaa

Varaa