Arlan sauna, yksityisvuoro Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Meistä Catering Tarjouspyyntö Ajankohtaista Kirjaudu

Saunat.fi Tapiola

Länsituuli, 02100 Espoo


Saunat.fi Tapiola on kokous- ja saunatila, joka sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Tämän valoisan edustustilan keskeinen sijainti tarjoavat mahtavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Tapiolan tilat koostuvat viihtyisästä loungesta, keittiöstä, tilavasta saunasta sekä suuresta terassista, josta on upeat näköalat Tapiolan yli. Tiloissa on suuret ja avarat ikkunat, jotka tuovat valoa tilaan ja joista kelpaa tähystellä Tapiolan maisemia. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat rennon yhdessäolon loungen puolella, eikä ahdasta varmasti tule.

HOX! Tapiolan tiloissa parasta on se, ettei sieltä löydy naapureita. Tilat on siis varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti. Tila soveltuu monipuolisesti erilaisten rauhallisten ja menevämpienkin tilaisuuksien viettoon. Tiloissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, kauden päättäjäiset, polttarit, valmistujaiset tai rennot saunaillat. Pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön.

Tapiolan tilaussaunaan voit halutessaan tuoda omat juomat ja herkut tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta. Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 -kerroksissa (huomioithan/tarkistathan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat: ma-su 06-23).

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Länsituuli 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo Saunat.fi Tapiola sauna- ja kokoustilan varustus: Viihderatkaisut Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa perusäänentoistolla.

Tiloissa on Genelec– merkkiset kaiuttimet musiikin kuuntelua varten. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! Huomioi, ettei tilassa ole televisiota eikä antenniverkkoa.

Tilaratkaisut

Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä terassi upeilla maisemilla. Tiloissa on myös hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Huomaattehan, että tilaan kulku ei ole esteetön. Sauna- ja suihkutilat Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa. Tilassa on hiustenkuivain. Pyyhkeet sekä laudeliinat 10 hengelle sisältyvät vuokraan. Suihkutilassa on vartalonpesuaineet ja shampoot vapaassa käytössä.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin voit tuoda halutessaani omat ruuat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected] Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille. Keittiössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikro sekä uuni (HUOM! ei hellalevyjä).

Lisäksi tilassa on Saunat.fi astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet, sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

Pyyhe ja laudeliina -setti 5 €/kpl -Catering alkaen 19,00€/hlö -Lisäsiivous 55 €/h Tilojen soveltuvuus -Löylyhuone 10-12 henkilölle -Juhlat jopa 30 henkilölle -Kokoukset 12 henkilölle -Tilat on mahdollista vuokrata vuorokauden ympäri.

Saunat.fi Tapiolan saunatilat soveltuvat 30 henkilölle. Tilat jakautuvat avaraan ja tyylikkääseen oleskelutilaan sekä sauna- suihku ja pesutiloihin. Oleskelutilassa on 12 henkilön pitkä pöytä ja lisää istumatilaa on runsaasti pöytäryhmän ympärillä. Samassa tilassa on kätevä pieni keittiö. Tilat kruunaa kattoterassi, josta avautuu näköala upeaan Tapiolaan.

Länsituuli, 02100 Espoo

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Videotykki

Videotykki

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa