Saunat.fi Lauttasaari

Melkonkatu 28, 00210 Helsinki 40


Saunat.fi Lauttasaari on varattavissa aikavälillä 07:00-04:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuina 100€ /h. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen.

Saunat.fi Lauttasaari on merellisessä ympäristössä sijaitseva tila, joka koostuu tilavasta loungesta, hyvän kokoisesta saunasta ja upeasta kattoterassista. Tilat sopivat hyvin jopa 30 henkilön tilaisuuksien viettoon. Paikalle on helppo saapua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja myös pysäköintitilaa löytyy lähikaduilta.

Lauttasaaren edustustiloja voi käyttää monipuolisesti sekä kokoustilana että rentona illanviettopaikkana. Nämä suuret ja avarat tilat sopivat esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien, polttareiden tai rauhallisten saunailtojen viettoon. Suuren pöydän ääressä mahtuu ruokailemaan ja pitämään kokouksia jopa 12 hengen porukalla ja tämän ansiosta Lauttasaaressa kelpaa hyvin järjestää saunaillat, kokoukset, tiimipäivät ja muut yrityksen tilaisuudet.

Lauttasaaren tilassa on myös viihtyisä terassi, jossa on mukava viettää iltaa ja vilvoitella löylyjen välissä. Tilavan kylpy- ja löylyosaston yhteydessä on lisäksi pieni poreamme. Tiloissa voi juhlia klo 04:00 asti. Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut, ja sen ansiosta voit järjestää juuri sinun tyyliset juhlat ja tilaisuudet. Vaihtoehtoisesti herkulliset tarjoilut voi tilata myös vaivattomasti kauttamme.

Tilavuokran hintaan kuuluu myös pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle sekä tilojen normaali loppusiivous. Tilat sijaitsevat osoitteessa Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki.

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa perus äänentoistolla ja Marshall-merkkisillä kaiuttimilla, jotka voi yhdistää puhelimeen pyöreäpäisen aux-piuhan sekä bluetoothin avulla. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!

Tilaratkaisut

Lauttasaaren tiloihin kuuluvat saunatilojen lisäksi tilavat oleskelutilat. Neuvottelupöydän ympärillä on tilaa 12 henkilölle, jonka lisäksi tilassa on mukavia sohvaryhmiä. Tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava löylyhuone sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Tilassa on hiustenkuivain sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle. Et tarvitse myöskään vartalonpesuaineita tai shampoota, sillä ne ovat suihku- ja pesutiloissa valmiina.

Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.12 saunojaa. Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saa tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata tarjottavat kauttamme. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, astianpesukone sekä keittolevy. Lisäksi tilasta on käytettävissä astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Lisätunnit alkaen 50€/tunti

-Catering – alkaen 29,00€/hlö

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 10-12 henkilölle

-Juhlat jopa 30 henkilölle

-Kokoukset 20 henkilölle

-Tilat on mahdollista vuokrata klo 02.00 asti

Tutustu tiloihin 360 -videon avulla:


Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Astiasto 24 henkilölle
Astiasto 24 henkilölle
Wifi
Poreamme
Poreamme
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Videotykki
Videotykki
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy

Varaa


Kirjaudu

Muista minut