Saunat.fi Töölö

Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki 15


Saunat.fi Töölö on varattavissa aikavälillä 07:00-22:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuna 100€/kpl. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön meille, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen.

Saunat.fi Töölön sauna- ja kokoustila sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä Mechelininkadulla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden keskellä. Tämä tunnelmallinen sauna sijaitsee omassa rauhassaan kiinteistön kellarikerroksessa.

Sauna Töölö soveltuu loistavasti erilaisten tilaisuuksien, kuten mukavien saunailtojen, pienten juhlien tai vaikka pienten taloyhtiöiden kokouksien järjestämiseen. Tiloissa voi juhlia klo 22 asti. Sauna- ja kokoustiloihin mahtuu 15 henkilöä. Löylyhuoneeseen mahtuu samaan aikaan noin kuusi saunojaa.

Saunat.fi Töölöön pääsee kätevästi julkisilla ja auton parkkeeraus kadulle on myös mahdollista. Kivenheiton päässä saunatiloista sijaitsevat muun muassa Helsingin jäähalli, Töölön kisahalli sekä Sibeliuspuisto. Tilavuokra sisältää perusäänentoiston, normaalin siivouksen, pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle.

Tilaratkaisut

Töölön saunatila on noin 40 neliön kokoinen. Tunnelmallisissa tiloissa on viihtyisä loungetila, jossa viihtyy viettämään iltaa. Tiloissa on myös keittiö, pukeutumistilat, löylytilat, suihkutila kahdella suihkulla sekä WC.

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiötiloihimme voi joko tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata herkulliset tarjottavat kauttamme. Lisää tietoa tarjoiluistamme ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Kätevän kokoinen keittiö on varusteltu muun muassa uunilla, keittolevyillä, astianpesukoneella, mikrolla, jääkaapilla, lämpölevyllä sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Lisäksi käytettävissä on astiasto 15 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut


-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 29€/hlö

-Lisäsiivoukset 55 €/h


Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 6 henkilölle

-Juhlat ja kokoukset jopa 15 henkilölle

-Kokoukset pöydän ääressä 6 henkilölle, rennommat kokoukset n. 15 henkilölle


Tutustu tiloihin 360 -videon avulla:-

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut