Saunat.fi Töölö

Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki 15


Saunat.fi Töölön sauna- ja kokoustila sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä Mechelininkadulla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden keskellä. Tämä tunnelmallinen sauna sijaitsee omassa rauhassaan kiinteistön kellarikerroksessa.

Saunat.fi Töölö soveltuu loistavasti erilaisten tilaisuuksien, kuten mukavien saunailtojen, pienten juhlien tai vaikka pienten taloyhtiöiden kokouksien järjestämiseen. Sauna- ja kokoustiloihin mahtuu maksimissaan 15 henkilöä. Löylyhuoneeseen mahtuu samaan aikaan noin kuusi saunojaa.

Saunat.fi Töölö on varattavissa aikavälillä 07:00-22:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuna 75€/kpl. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön meille, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen.

Saunat.fi Töölöön pääsee kätevästi julkisilla ja auton parkkeeraus kadulle on myös mahdollista. Kivenheiton päässä saunatiloista sijaitsevat muun muassa Helsingin jäähalli, Töölön kisahalli sekä Sibeliuspuisto. Tilavuokra sisältää normaalin siivouksen sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle.

Tilaratkaisut

Töölön saunatila on noin 40 neliön kokoinen. Tunnelmallisissa tiloissa on viihtyisä loungetila, jossa viihtyy viettämään iltaa. Tiloissa on myös keittiö, pukeutumistilat, löylytilat, suihkutila kahdella suihkulla sekä WC.

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiötilat

Kätevän kokoinen keittiö on varusteltu muun muassa uunilla, keittolevyillä, astianpesukoneella, mikrolla, jääkaapilla, sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Lisäksi käytettävissä on astiasto 15 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Tiloihimme voi joko tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata herkulliset tarjottavat kauttamme. Lisää tietoa tarjoiluista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 26€/hlö

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 6 henkilölle

-Juhlat 15 henkilölle

-Kokoukset pöydän ääressä 6 henkilölle, rennommat kokoukset n. 15 henkilölle


Tutustu tiloihin 360 -videon avulla:-

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut