Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Saunat.fi Tapiola

Länsituuli Västanvinden 1, 02100 Espoo 30


Saunat.fi Tapiola on kokous- ja saunatila, joka sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Tämän valoisan edustustilan keskeinen sijainti tarjoavat mahtavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Tapiolan tilat koostuvat viihtyisästä loungesta, keittiöstä, tilavasta saunasta sekä suuresta terassista, josta on upeat näköalat Tapiolan yli. Tiloissa on suuret ja avarat ikkunat, jotka tuovat valoa tilaan ja joista kelpaa tähystellä Tapiolan maisemia. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat rennon yhdessäolon loungen puolella, eikä ahdasta varmasti tule.

Tilat on siis varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti. Tila soveltuu monipuolisesti erilaisten rauhallisten ja menevämpienkin tilaisuuksien viettoon. Tiloissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, kauden päättäjäiset, polttarit, valmistujaiset tai rennot saunaillat. Pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön.

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta. Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 -kerroksissa (huomioithan/tarkistathan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat).

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Länsituuli 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo

Viihderatkaisut

Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa perusäänentoistolla. Tiloissa on JBL– merkkinen bluetooth kaiutin musiikin kuuntelua varten. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! Huomioi, ettei tilassa ole televisiota eikä antenniverkkoa.

Tilaratkaisut

Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä terassi upeilla maisemilla. Tiloissa on myös hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Huomaattehan, että tilaan kulku ei ole esteetön.

Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa. Tilassa on hiustenkuivain. Suihkutilassa on vartalonpesuaineet ja shampoot vapaassa käytössä.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin voit tuoda halutessaani omat ruuat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille. Keittiössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikro sekä uuni (HUOM! ei hellalevyjä).

Lisäksi tilassa on Saunat.fi astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet, sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut:

  • Pyyhe ja laudeliina -setti 5 €/kpl
  • Catering alkaen 19,00€/hlö
  • Lisäsiivous 55 €/h

Tilojen soveltuvuus:

  • Löylyhuone 10-12 henkilölle
  • Juhlat jopa 30 henkilölle
  • Kokoukset 12 henkilölle
  • Tilat on mahdollista vuokrata lisätunnein kello 5:00 asti aamulla


Tutustu tiloihimme 360-videon avulla:


Länsituuli Västanvinden 1, 02100 Espoo

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa