Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Saunat.fi City

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki 50


Saunat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto.

Tilassa on viihtyisä saunaosasto pukuhuoneineen, ja suuri lounge neuvottelupöytineen sekä sohvaryhmineen. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäiväjuhlien, yritystilaisuuksien, kokousten, tiimipäivien ja rauhallisten illanviettojen järjestämiseen. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 50 henkilön voimin.

Mikäli haluat viettää tapahtumasi Helsingin ytimessä, nämä hurmaavat Cityn tilat ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto! Cityn edustustiloissa ei tarvitse huolehtia naapureista ja tilat onkin varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti.

Loungen yhteydessä on kätevä baarikeittiö astioineen, kylmälaitteineen sekä astianpesukoneineen. Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle sekä tilojen normaali loppusiivous. Tilat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Forumista, ja myös Kamppi on aivan kävelymatkan päässä. Cityn saunatiloihin pääsee kätevästi siis metrolla, raitiovaunuilla 4, 10 ja 6 sekä kaikilla Helsingin keskustaan saapuvilla busseilla. Lähin parkkihalli on Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia, jolloin alennus huomioidaan.

Tilavarustus

Viihderatkaisut Saunat.fi City on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Musiikin kuunteluun tiloissa on Marhsall – kaiutin, jonka voi yhdistää puhelimeen tai muuhun laitteeseen pyöreäpäisen aux-piuhan sekä bluetoothin avulla. Lisäksi käytössä on langaton ja rajaton Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö, ja HDMI-piuha löytyy paikan päältä. Muistathan ottaa mukaasi muuta tarvittavat piuhat ja adapterit!

Tilaratkaisut

Tila koostuu suuresta oleskelutilasta, keittiöstä sekä löyly- ja pesutiloista. Upea ja valoisa oleskelutila on varusteltu suurella neuvottelupöydällä, jonka ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Tämän lisäksi tiloista löytyy kaksi pyöreää pöytää tuoleineen, jotka mahdollistavat suurempienkin kokousten ja tilaisuuksien järjestämisen. Oleskelutiloista löytyy myös viihtyisät sohvaryhmät.

Pukuhuoneesta löytyy hiustenkuivain, sekä tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloista löytyvät vartalonpesuaineet ja shampoot ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin kuusi saunojaa. Ohjeistus kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät myös saunatilan seinältä. Otathan huomioon, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoat ja juomat, mutta voit myös tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Lisätietoa catering-palvelusta ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Keittiön varusteluihin kuuluu mikro, kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa, astianpesukone sekä uuni (huom. ilman hellanlevyjä). Lisäksi käytettävissä on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe ja laudeliina -setti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 29,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 4-6 henkilölle

-Juhlat jopa 50 henkilölle

-Kokoukset 12 henkilölle pöydän ääressä, rennot kokoukset n. 20 henkilölle

-Tilat on mahdollista vuokrata vaikka aamuun saakka.


Tutustu tiloihin 360-videon avulla:


Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Astiasto 30 henkilölle

Astiasto 30 henkilölle

TV

TV

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Varaa

Varaa