Kylpylänrannan Rantakylpylä

Maaherrankatu 1, 18100 Heinola


Kylpylänrannan sauna avoinna ympäri vuoden


Kylpylänrannan Sauna on tunnelmallinen, rentoutumisen ja virkistäytymisen paikka aivan Heinolan keskustan tuntumassa. Kylpylänrannan saunaan mahtuu kerralla noin 20 saunojaa.


Hiilineutraali saunamme on saanut ilmastokumppanuudesta diplomin. Saunan löylyjä on ihmetelty ja kiitelty laajalti, ottaen huomioon, että sauna on sähkösauna. Sähkö on tuotettu aurinko, tuuli ja vesivoimalla. Ilmanvaihto on koneellinen ja kaikki on suunniteltu insinöörimäisen tarkasti.


Sauna on muodoltaan kuusikulmainen ja siellä on ainutlaatuinen tunnelma. Järjestämme saunalla erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Muun muassa saksalaistyylinen "Aufguss" löylynheittäjä on paikalla tilanteen mukaan!


Aivan rantaa hyväilevä terassi A-oikeuksin on jo houkutellut 16 eri maasta matkailijoita, Suomesta puhumattakaan. Missä muualla voit tilata oluen, Proseccoa tai lonkeron uima-asussa! 

Veneiden ja laivojen jatkuva virta kesäisessä illassa ja Street-Food grillin houkuttelevassa tuoksussa juttu lentää kuten aikakin. Auringon laskiessa on lähdettävä kotiin, hymyssä suin.


Tule ja koe, myös talvella luonnon eri puolet, aina eri tavoin


Talvella on mahdollisuus myös avantouintiin. 


Tervetuloa nauttimaan elämyksellisistä löylyistä ja kauniista maisemista!


Yksityisvarausten hinta on 200€/ 1,5h
Saunan varustus:

Terassi
Terassi

Kirjaudu

Muista minut