M/Y Fortune

Meritullinkatu, 00100 Helsinki


IKIMUISTOISIA ELÄMYKSIÄ MERELLÄ


Helsingin saaristo on vertaansa vailla. Sen kauniit historialliset kohteet vetävät matkailijoita puoleensa vuosittain toista miljoonaa silmäparia, ja yritykset järjestävät tyky- ja tyhypäiviä erilaisista aktiviteeteista nauttien. M/Y Fortune toivottaa tervetulleeksi yritykset tiimeineen ja johtoryhmineen, sekä myös yksityiset seurueet. Veneen monipuolisuus takaa vieraiden viihtyvyyden ja saariston kohteet tarjoavat vierailupaikkoja, mikäli koko reissua ei haluta viettää merellä. Voit kalastaa, saunoa ja maistella aluksen herkkuja yhdessä ryhmäsi kanssa.


M/Y Fortune edustusalus soveltuu 12 henkilölle. Aluksen tunnelmallinen lounge ja 10 henkilön näyttävät saunatilat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen tutustua Helsingin ja sen lähialueiden saaristoon. Kerää seurueesi kokoon ja suuntaa M/Y Fortunelle nauttimaan ikimuistoisista hetkistä saunoen, kalastaen ja kylmäkaapin anteja nautiskellen!


Yksityiset saunaristeilyt voidaan järjestää viikon jokaisena päivänä mihin aikaan tahansa. Risteilyt ympärivuotisesti jäätilanteen salliessa. Huomioithan, että aluksella ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien nauttiminen on kielletty.


Risteilyn voi halutessaan myös varata pidemmälle ajalle. Laitathan tarjouspyynnön osoitteeseen [email protected].


Lisätuntien hinnasto:

Ma-ti: 200€/h

Ke-su: 300€/h


Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut