Kivinokan huvila ja sauna

Kipparlahdensilmukka, 00810 Helsinki 20


Suloinen juhlatila Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä toivottaa sinut ja ystäväsi tervetulleeksi viettämään mukavaa aikaa ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa kaupungin vilinä vaihtuu leppoisaan luonnon rytmiin. Tämä pieni kokoontumistila tarjoaa ihanteellisen miljöön erilaisille tilaisuuksille, oli kyse sitten rentouttavasta saunaillasta, perhejuhlasta, tai ystäväporukan kokoontumisesta. Tila on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, Herttoniemen ja Kulosaaren metroasemilta kävelee noin kymmenen minuuttia.


Vuokrattaviin tiloihin kuuluu sähkölämmitteinen pihasauna pesutiloineen, avara piha-alue merimaisemalla, sekä Gunnarstorpin pieni huvila kokous-, ruokailu-, juhla- ja oleskelutilaksi. Kivinokan hiekkarannalle on noin viiden minuutin kävelymatka. Paikalle voi helposti tilata kärrypaljun, kysy lisää myyntipalvelustamme.


Sisätiloissa on kodikas keittiö ja oleskelualue istumapaikkoineen, mikä mahdollistaa ruokailut ja leppoisat kokoontumiset. Tilassa on astiasto kymmenelle henkilölle, kahvinkeitin, mikro, astianpesukone, jääkaappi ja liesi. Oleskelutilassa on kaksi sohvaa ja takka, erkkerissä on kymmenen hengen pöytä.


Tilavuokran hinta sisältää tilojen käytön ja normaalin loppusiivouksen. Lisämaksusta voi tilata pyyhkeet ja kaasugrillin.


Vuokrattaviin tiloihin kuuluu sähkölämmitteinen pihasauna pesutiloineen, avara piha-alue merimaisemalla, sekä Gunnarstorpin pieni huvila kokous-, ruokailu-, juhla- ja oleskelutilaksi. Kivinokan hiekkarannalle on noin viiden minuutin kävelymatka.

Sisätiloissa on kodikas keittiö ja oleskelualue istumapaikkoineen, mikä mahdollistaa ruokailut ja leppoisat kokoontumiset. Tilassa on astiasto kymmenelle henkilölle, kavinkeitin, mikro, astianpesukone, jääkaappi ja liesi. Oleskelutilassa on kaksi sohvaa ja takka, erkkerissä on kymmenen hengen pöytä. Tilavuokran hinta sisältää tilojen käytön ja normaalin loppusiivouksen. Lisämaksusta voi tilata pyyhkeet ja kaasugrillin.

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Piha-alue
Piha-alue
Liesi
Liesi

Kirjaudu

Muista minut