Arlan sauna, yksityisvuoro Furuvik Rantasauna Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Siltasaari Saunat.fi Tapiola Villa Furuvik Catering Meistä Tarjouspyyntö Ajankohtaista Kirjaudu

Furuvik Pihasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


Villa Furuvikin pihasauna on viimeistelyä vaille valmis, ja avautuu syksyn 2020 aikana. Rakennus on toiminut aiemmin kanalana. Uuteen pihasaunaan valmistuu saunatilojen lisäksi myös kokous- ja majoitustilat. Pihasaunan remontti on suunniteltu vanhaa kunnioittaen toimivaksi kokonaisuudeksi, ja valmiit tilat tarjoavat asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien suunnittelemiseen.

Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone että parvi, jossa voi majoittua. Tila taipuu myös kokouskäyttöön tai esimerkiksi tiimipäivän viettämiseen. Vuokraa koko tila oman porukkasi käyttöön ja sauno ja juhli vaikka läpi yön!

Saunan yhteydessä on terassi, jossa on mukava vilvoitella löylyjen välissä tai syödä vaikka aamiaista majoittumisen yhteydessä. Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voi käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen hiekkarannalta tai laiturilta. Pihasaunan vuokraamiseen voi yhdistää myös grillikatoksen varaamisen, jolloin ulkotilaa riittää isommallekin porukalle. Vanhan jääkellarin kivijalkaan rakennetussa grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti.

Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja omia ruokia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Astiasto 50 henkilölle

Astiasto 50 henkilölle

Varaa

Saunat.fi - Upeiden sauna- ja kokoustilojen sivusto.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki
[email protected]
044 989 3454

T4T Ventures Oy, 1927803-7

Tilaa Saunat.fi uutiskirje

Copyright Saunat.fi © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.
Varaa