Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Kevät on juhlien aikaa!

19.05.2021 • Uutiset

Kevät ja kesä on juhlien aikaa!

Pitkän, rankan ja epätietoisen koronavuoden jälkeen, on ihanaa huomata, kuinka asiakkaamme ovat aktivoituneet varausten suhteen. Auringonpaiste on todellakin tervetullutta juuri nyt meille kaikille!

Kevään ja kesän varauskalenteri täyttyykin nyt vinhaa ja vauhtia ja Saunat.fi varausjärjestelmän kautta näet helposti ajankohtaisen varaustilanteen tilasta kuin tilasta.

Meiltä löytyy tilat niin puutarhajuhliin merellisessä Furuvikissä (josta löytyy peräti kaksi saunaa, kaksi paljua ja itse 1800-luvun huvila) tai urbaanit kaupunkisaunat myös myöhempäänkin seurusteluun.

Asiakaspalvelumme auttaa myös aina, mikäli päivien, tilojen tai varausaikojen suhteen tulee kysyttävää tai jokin askarruttaa mieltä.

Furuvikin rantasaunalle sekä Arlan saunalle pääsee myös yleisiin saunavuoroihin ja liput pääset ostamaan: lippu.saunat.fi osoitteessa.

Aurinkoista ja turvallista kevättä!