Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Kaupunkijuhannus Saunat.fi saunatiloissa

08.06.2020 • Uutiset, Blogi

Juhannus kaupungissa

Onko juhannussuunnitelmat vielä hakusessa, ja mietitkö vielä mitä kavereiden ja perheen kanssa keksisi? Juhannus on ollut perinteisesti mökkeilyn ja saunominen kulta-aikaa, mutta tänä vuonna kaupunkijuhannus on se juttu! Onneksi kaupunkijuhannukseen voi kuulua myös saunominen. Saunat.fi sauna- ja kokoustilat sopivat rentoon ja monipuoliseen yhdessäoloon, sekä erityisesti juuri JUHANNUKSEN viettoon. Saunatilat ovat loistava vaihtoehto, kun haluat jatkaa iltaa senkin jälkeen, kun ravintolat menevät kiinni. Kätevää on myös se, ettei teidän tarvitse lähteä mökille asti päästäkseen kunnon löylyihin. Saunomisen ohessa voitte tilasta riippuen joko vilvoitella kattoterasseilla tai lillua uima-altaalla tai porealtaassa.  Tsekkaa saunatilat Helsingissä ja Espoossa, ja varaa teidän porukalle sopiva sauna tästä Juhannusjuhlien järjestäminen kaupunkisaunoissa on helppoa sillä:
  • Tiloihin voi tuoda omat juomat ja omat tarjoilut, ja sieltä löytyy myös keittiö
  • Tiloista löytyy perus äänentoisto, joten voi kuunnella haluamaansa musiikkia
  • Tiloissa voi saunoa tai rentoutua viihtyisissä oleskelutiloissa
  • Tilat on mahdollista varata jopa aamuun saakka
Suosittelemme testaamaan kaupunkijuhannusta Saunat.fi saunatiloissa, saatat yllättyä. Jos olet kiinnostunut varaamaan tilat myös juhannusviikonlopulle 19.6.2020-21.6.2020, laita viestiä asiakaspalveluun [email protected], ja laitamme juhannustarjouksen tulemaan.   Juhannustaikoja odotellessa!