Lauteet lämpenevät Helsinki-päivänä

Ajankohtaista • Lauteet lämpenevät Helsinki-päivänä

10.06.2020 • Uutiset, Blogi

Saunat.fi mukana viikonlopun tapahtumissa

Tuleva viikonloppu pitää sisällään paljon tapahtumia Helsinki-päivän ja Suomalaisen saunan päivän merkeissä, ja paras tapa juhlia on tietenkin lämmittää sauna ja nauttia löylyistä ystävien seurassa. Perjantaina 12.6.2020 koittaa taas jokavuotinen Helsinki-päivä, jonka viettoon kuuluu erilaiset tapahtumat ympäri Helsinkiä. Tapahtuma koostuu lukuisista keikoista, ruoasta ja kulttuurista, sekä ennen kaikkea yhdessäolosta. Tänä vuonna vallitsevan korona-tilanteen vuoksi päivää vietetään poikkeuksellisesti pääsääntöisesti etänä, verkossa. Saunat.fi osallistuu Helsinki-päivään tietenkin saunomisen merkeissä. Tapahtuman vuoksi perjantaille on luvassa hurja tarjous: Kaikki Saunat.fi kaupunkisaunatilat ovat nyt varattavissa tarjoushintaan 350€ / 5h saunavuoro.  Varaa saunatila tarjoushintaan laittamalla sähköpostiviestiä osoitteeseen: [email protected] tai soittamalla numeroon: 0449893453. Tutustu alta vapaana oleviin saunatiloihin: [caption id="attachment_10841" align="alignright" width="135"] Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat[/caption] [caption id="attachment_2293" align="alignright" width="247"]Sauna Siltasaari on uniikki tilaussauna, jonka erikoisuutena on kaksi löylyhuonetta, sekä allasosasto, jossa on 70 neliön upea uima-allas. Sauna Siltasaaren uima-altaassa on mukava käydä virkistäytymässä löylyjen välissä.[/caption] Saunat.fi City  Saunat.fi Lauttasaari  Saunat.fi Punavuori  Saunat.fi Tapiola  Saunat.fi Siltasaari  Saunat.fi Ruoholahti   

Tarjolla saunatilat Helsingissä, saunatilat Espoossa, saunatilat uima-altaalla, saunatilat porealtaalla ja saunatilat terassilla. Kaikista tiloista löytyy myös oma keittiö ja omat juomat sekä ruoat ovat sallittu. Tiloista löytyy tilavat saunat ja suihkutilat, sekä viihtyisät oleskelutilat illanviettoon.

Kerää siis kaverit kasaan ja tule viettämään Helsinki-päivää Saunat.fi saunatiloihin. Lisää viikonlopun meiningeistä luvassa vielä tällä viikolla!
Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut