Lippu Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Arlan sauna

Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki


Sauna Arla on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Ihmiset kokoontuvat Arlaan viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä. Voit tuoda omat juomat ja ruuat mukanasi tai ostaa virvokkeita ja naposteltavaa kassalta. Perinteinen yleinen sauna lämmitetään aina keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantaisin ja tiistaisin saunatilat ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sopimuksen mukaan.

Saunan tilavilla lauteilla vallitsee leppoisa meininki ja napakat löylyt ovat vertaistaan vailla. Kertalämmitteisissä kiukaissa on yli tuhat kiloa kiviä, jotka pitävät löylyt kuumana aamusta iltaan asti. Kiukaat lämmitetään biokaasulla, neljä tuntia ennen saunan avaamista.

Miehille ja naisille on omat erilliset sauna- ja pukuhuonetilat eri kerroksissa. Kummallakin saunaosastolla on kolmisenkymmentä lukollista pukukaappia. Portaikossa kerrosten välillä on vaihtuva valokuvanäyttely.

Arlan tavaramerkki on metalliset pesuämpärit, joihin sekoitetaan oma sopivan lämpöinen pesuvesi. Sunnuntaisin Arlassa käy perinteinen pesijä. Pesupöydällä makoillessa voit keskittyä rentoutumiseen, pesijän putsatessa kehosi päästä varpaisiin. (Pesijättären palvelut ei tällä hetkellä saatavilla)

Arlan saunan verkkosivut: www.arlansauna.net


Arla yksityiskäyttöön?

Varaa yksityisvuorosi tästä: https://saunat.fi/kohde/arlan-sauna


MA, TO


Keskipäivän löylyt klo 13-16, hinta 299€

Alkuillan löylyt klo 16-19, hinta 299€

Iltalöylyt klo 19-22, hinta 299€

Hinta sisältää yksityissaunavuoron yhdessä saunassa 20 hlölle pyyhkeineen ja istuinalusineen, lisähenkilöt 20€ /hlö (max 40 hlöä). Mikäli halutaan myös toinen sauna ja pesu- sekä pukutilat käyttöön, sen hinta lisämaksuna 199€.


PE, LA, SU


keskipäivän saunavuoro klo 13-16 hintaan 299€

Jälkilöylylyt klo 21.30-23.00 hintaan 299€

Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki
Varaa