Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki 15


LIPUT YLEISILLE SAUNAVUOROILLE LÖYTYVÄT VILLA WUORION RANTASAUNAN LIPPUKAUPASTA

Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on puulämmitteinen kiuas, joka antaa kunnolliset, mutta ihanan lempeät löylyt. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan mukavasti 10 henkilöä. Lisäksi tilassa on yksi pesuhuone kahdella suihkulla ja yksi pukuhuone, jossa on sermien takana vaatteidenvaihtomahdollisuus. Pukuhuone toimii myös oleskelutilana, jossa istuskella voi ison baaripöydän (6-8hlö) äärellä merimaisemasta nauttien.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta. Uimalaituria ei vielä ole. Huomaa mahdollisuus lämmitettyyn paljuun, joka on huippunäkymin aivan meren äärellä.

Yksityisvuorolle on tilattavissa Villa Wuoriolta tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai voit hoitaa kaikki tarjoilut itse. Pukuhuoneesta löytyy myös pieni jääkaappi omille ruuille ja juomille. Liisämaksusta on saatavilla pyyhkeet ja pefletit, perusastiasto, kahvin/vedenkeitin, mikroaaltouuni ja hiiligrilli.

Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu.

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat

Terassi

Terassi

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Piha-alue

Piha-alue