Lippu Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Saunat.fi Viides linja Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Arlan sauna

Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki


Sauna Arla on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Ihmiset kokoontuvat Arlaan viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä. Voit tuoda omat juomat ja ruuat mukanasi tai ostaa virvokkeita ja naposteltavaa kassalta. Perinteinen yleinen sauna lämmitetään aina keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantaisin ja tiistaisin saunatilat ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sopimuksen mukaan.

Saunan tilavilla lauteilla vallitsee leppoisa meininki ja napakat löylyt ovat vertaistaan vailla. Kertalämmitteisissä kiukaissa on yli tuhat kiloa kiviä, jotka pitävät löylyt kuumana aamusta iltaan asti. Kiukaat lämmitetään biokaasulla, neljä tuntia ennen saunan avaamista.

Miehille ja naisille on omat erilliset sauna- ja pukuhuonetilat eri kerroksissa. Kummallakin saunaosastolla on kolmisenkymmentä lukollista pukukaappia. Portaikossa kerrosten välillä on vaihtuva valokuvanäyttely.

Hintaan sisältyy yksityinen saunavuoro jompaan kumpaan saunaan 10 hengelle pyyhkeineen ja istuinalusineen, lisähenkilöt 15€ /hlö (max 40 hlöä).

Mikäli halutaan myös toinen sauna, pesu- sekä pukuhuonetilat käyttöön, sen hinta lisämaksuna 199€. https://saunat.fi/kohde/arlan-sauna

Arlan tavaramerkki on metalliset pesuämpärit, joihin sekoitetaan oma sopivan lämpöinen pesuvesi. Sunnuntaisin Arlassa käy perinteinen pesijä. Pesupöydällä makoillessa voit keskittyä rentoutumiseen, pesijän putsatessa kehosi päästä varpaisiin. (Pesijättären palvelut ei tällä hetkellä saatavilla)

Arlan saunan verkkosivut: www.arlansauna.net


Tervetuloa avoimiin saunavuoroihin!

Lippuja voi ostaa paikan päältä Arlan saunan aukioloaikoina tai etukäteen verkkokaupasta: https://saunat.fi/lippu/arlan-sauna/

Hinnasto:

Saunalippu 13€

Saunalippu opiskelijat 10€

Vuokrapyyhe 3€.

Paikan päällä maksutapana käteinen tai kortti.

Aukioloajat

Perjantai – 16.00-22.00

Lauantai – 16.00-22.00

Sunnuntai – 16.00-22.00

Arla pesee kaikki! arlansauna.net

Tutustu tiloihin 360-videon avulla:Sauna Arla perustettiin vuonna 1929 Kallioon, osoitteeseen Kaarlenkatu 15. Arlan yleinen sauna palveli aluksi pääasiallisesti maalta kaupunkiin muuttavia, koska sodan jälkeen ei Helsingissä ollut tarpeeksi kunnollisia pesupaikkoja ja lämmin vesikin oli kortilla.

Arlan sauna on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Arlaan kokoonnutaan viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä. Kassalla myynnissä vihtoja, pientä syötävää ja juotavaa sekä Arlan fanituotteita. Voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruuat. Tunnelmallinen sisäpiha toimii vilvoittelupaikkana ympäri vuoden.

Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Piha-alue

Piha-alue

Varaa