Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Saunat.fi Viides linja Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki


LIPUT YLEISILLE SAUNAVUOROILLE LÖYTYVÄT VILLA WUORION RANTASAUNAN LIPPUKAUPASTA

Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on tilava puulämmitteinen sauna, jossa on ihanan lempeät löylyt, pesuhuone kahdella suihkulla ja yksi pukuhuone, jossa on sermien takana vaatteidenvaihtomahdollisuus. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan mukavasti 10 henkilöä.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta. Uimalaituria ei vielä ole. Huomaa mahdollisuus lämmitettyyn paljuun, joka on huippunäkymin aivan meren äärellä.

Yksityisvuorolle on tilattavissa Villa Wuoriolta tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai jos haluat tuoda omat tarjoilut, saunalle voi tilata perusastiaston 10 hengelle ja kahvin/vedenkeittimen. Pukuhuoneesta löytyy myös kylmäsäilytystilaa omille ruuille ja juomille. Pyyhkeet saatavilla lisämaksusta.

Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu.

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat

Terassi

Terassi

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Piha-alue

Piha-alue

Varaa