Villa Wuorio Rantasauna

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki 15


LIPUT YLEISILLE SAUNAVUOROILLE LÖYTYVÄT VILLA WUORION RANTASAUNAN LIPPUKAUPASTA

Villa Wuorion puulämmitteinen rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on puulämmitteinen kiuas, joka antaa kunnolliset, mutta ihanan lempeät löylyt. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan mukavasti 10 henkilöä. Lisäksi tilassa on yksi pesuhuone kahdella suihkulla ja yksi pukuhuone, jossa on sermien takana vaatteidenvaihtomahdollisuus. Pukuhuone toimii myös oleskelutilana, jossa istuskella voi ison baaripöydän (6-8hlö) äärellä merimaisemasta nauttien.

Uimaan pääsee uusilta upeilta uimaportailta. Huomaa mahdollisuus lämmitettyyn paljuun, joka on huippunäkymin aivan meren äärellä.

Yksityisvuorolle on tilattavissa Villa Wuoriolta tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai voit hoitaa kaikki tarjoilut itse. Pukuhuoneesta löytyy myös pieni jääkaappi omille ruuille ja juomille. Liisämaksusta on saatavilla pyyhkeet ja pefletit, perusastiasto, kahvin/vedenkeitin, mikroaaltouuni, hiiligrilli tai sup-laudat. Lisäoleskelutilaa mahdollista vuokrata saunan viereisestä Glamping-teltasta.

Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu.


Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat
Terassi
Terassi
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Palju
Palju
Piha-alue
Piha-alue

Kirjaudu

Muista minut